МЕНЮ
ЗАКЛАД, ЩО МАЄ ІСТОРІЮ
Все почалося в Італії, неподалік від теплого моря, біля легендарного Неаполя. Саме там, колись давно, Далі ́, шеф-кухар "Італійця" ріс маленьким хлопчиком у родині, де дуже любили куховарити.

Аромати і смаки м'яса, ковбас, спецій, оливкової олії й пармезану народжували у серці хлопчика любов до смачної їжі. А широкий сімейний стіл, за яким збиралися друзі родини, виховував любов до щедрого частування любих гостей.

Підлітком Далі ́ замість розваг обирав допомагати на кухні, а при будь-якій можливості намагався навчитися готувати такі ж смачні, як у мами, лазанью, фрітату, піццу.

Але найбільше його смак розвинувся, коли родина перебралася далеко на східний бік Середземного моря – до ліванського Бейрута. Це був цілий світ нових інгредієнтів та рецептів! Бейрут став для молодого кухаря новою сторінкою в його власній історії. Там Далі ́ дізнався про магію спецій, розкрив секрет найсмачнішого кебабу на землі та зрозумів, що за допомогою своїх страв може перетворювати цей світ на краще.

... Багато років минуло з часів родинної кухні на півдні Італії. Переїхавши до Києва, шеф-кухар Далі ́ був приємно здивований, що й тут цінують щирість і гостинність нарівні із майстерністю кухаря. Він бачив щоразу задоволені обличчя гостей, що смакували обидві його улюблені кухні ‒ італійську і ліванську… це стало справжньою пристрастю для Далі ́ і концепцією "Італійця із Бейрута".
Тож.. Ласкаво просимо додому!
Made on
Tilda