МЕНЮ
ШВИДКЕ БРОНЮВАННЯ СТОЛИКУ
Ваше імя
Номер телефону
Кількість персон
Дата
Час

Ліванські вихідні до Дня Незалежності!

Вітаємо усіх жителів Лівану з Днем Незалежності!

Завдяки Вам світ дізнався про справжню гостинність та щедрість, про особливі кулінарні традиції, легендарні кебаби, хумус, табулє. Ну і звісно, без Вас не було б "Італійця із Бейрута"!

І в честь свята — 22, 23 та 24 листопада замовляйте улюблені ліванські страви зі знижкою 25%!

Ідеальні вихідні тут — Ярославський провулок, 1/3 (м. Контрактова площа)

* Місць в закладі обмаль, бронюйте стіл заздалегідь!
** Дана пропозиція не сумується з іншими акціями та не розповсюджується на доставку.
КЕБАБИ
Ізмерлі кебаб
150/150/30
Кебаб із баранини з чеддером та паприкою. Подаємо з маринованою цибулею, печеним баклажаном, томатом, солоним огірком, ліванським коржиком та соусом Харіса
161
215
ФІРМОВИЙ КЕБАБ
150/150/30
Кебаб із яловичини та баранини. Подаємо з маринованою цибулею, томатом, солоним огірком, соусом таратор та ліванським коржиком
154
205
КЕБАБ ПО-БЕЙРУТСЬКИ
160/120/60/30
Кебаб із яловичини та баранини з додаванням мигдалю та фісташки. Подаємо з маринованою цибулею, томатом, солоним огірком, соусом таратор та ліванським коржиком
176
235
КЕБАБ З КУРКОЮ ТА БЕКОНОМ
150/150/30
Кебаб із курки з куркумою, паприкою, беконом та петрушкою. Подаємо з маринованою цибулею, томатом, солоним огірком та ліванським коржиком
131
175
КЕБАБ БАБАГАНУШ У ГЛИНЯНОМУ ПОСУДІ
500/150
Страва рекомендована для двох. Подаємо в гарячому глиняному посуді з ліванським коржиком
199
265
ГРИЛЬ АСОРТІ
850/250/50/80
Ізмерлі кебаб, фірмовий кебаб, кебаб по-бейрутськи, кебаб з куркою та беконом, мешві з яловичини. Подаємо з соусом таратор, часниковим соусом, сальсою, картоплею фрі, солоним огірком, томатом та ліванськими коржиками
599
799
ШАверма
ШАВЕРМА ЛІВАНСЬКА
320/110
Пшенична тортилья, маринована курка, солоний огірок, томат, мікс салат та часниковий соус. Подаємо з картоплею фрі
127
169
ШАВЕРМА КАПРЕЗЕ З КУРКОЮ
300/300
Пшенична тортилья, маринована курка, рікота, Песто, чері, бекон, рукола, пармезан, крем бальзамік
142
189
ШАВЕРМА З ЯЛОВИЧИНОЮ ТА БАРАНИНОЮ
270/60/30
Пшенична тортилья, маринована яловичина та баранина, хумус, маринована цибуля, солоний огірок, айсберг. Подаємо з сиром лабне та картоплею фрі
142
189
ЗАКУСКИ
ХУМУС
200/160
Паста з нуту і тахіні, з часником та лимонним фрешем. Подаємо з ліванським коржиком
74
99
ЗЕЛЕНИЙ ХУМУС
220/160
Хумус з авокадо та коріандром. Подаємо з ліванським коржиком
82
109
ХУМУС З ТЕЛЯТИНОЮ ПО-БЕЙРУТСЬКИ
200/150
Подаємо з ліванським коржиком
97
129
МУХАММАРА
110/30
Запечений перець з горіхами та соусом харіса, заправлений оливковою олією та затером. Подаємо з пшеничною тортильєю
82
109
МУТАБАЛЬ
150/160
Східна страва з баклажанів. Подаємо з ліванським коржиком
74
99
САЛАТи
САЛАТ ТАБУЛЕ
420
89
119
ТЕПЛИЙ САЛАТ ІЗ ПЕЧІНКОЮ
340
Салат з курячою печінкою, томатами чері, булгуром, мікс салатом і моцарелою
112
149
САЛАТ З КУРКОЮ ТА АНАНАСОМ
330
Зелений салат із запеченою куркою, консервованим ананасом, томатами чері, пармезаном та перепелиними яйцями. Заправляємо йогуртовою заправкою
119
159
ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ ІЗ СУХОФРУКТАМИ, ЧОРНИМ КАМАМБЕРОМ ТА КІНОА
250
119
159
Основні страви
ПЛОВ ПО-ЛІВАНСЬКИ З ЯЛОВИЧИНОЮ
330/120
Подаємо з напоєм лабан
127
169
ШИШ-ТАУК
180/150
Традиційний ліванський шашлик з курки
134
179
КУРЧА ПО-БЕЙРУТСЬКИ
600
Подаємо з картоплею фрі, бейглом та часниковим соусом
221
295
СКУМБРІЯ ПО-ЛІВАНСЬКИ
350/180
Подаємо з овочами мермез та ліванським коржиком
134
179
МЕШВІ З ЯЛОВИЧИНИ
230/160/210
Традиційний шашлик з яловичини. Подаємо з печеними овочами, солоним огірком, томатом, маринованим перцем, соусами та ліванським коржиком
209
279
МЕШВІ З БАРАНИНИ
220/220/150
Традиційний шашлик із баранини. Подаємо з печеними овочами, солоним огірком, томатом, маринованим перцем, соусами та ліванським коржиком
224
299
ШАКШУКА З КЕБАБОМ, КАПЕРСАМИ, ПЕТРУШКОЮ ТА МАРИНОВАНИМ ПЕРЦЕМ ЧИЛІ
420/160
Готуємо з яєць, томатів, солодкого перцю, цибулі, з додаванням спецій. Подаємо з ліванськими коржиками
109
145
ШАКШУКА З МАСКАРПОНЕ, БАЗИЛІКОМ, ПЕТРУШКОЮ ТА ПАПРИКОЮ
400/160
Готуємо з яєць, томатів, солодкого перцю, цибулі, з додаванням спецій. Подаємо з ліванськими коржиками
109
145
ПИРОГИ-ФАТІР
ПИРІГ-ФАТІР З ЯЛОВИЧИНОЮ
300/30/30
119
159
ПИРІГ-ФАТІР ІЗ СУЛУГУНІ ТА ШПИНАТОМ
270/30/30
97
129
Made on
Tilda